ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eylül meclis olağan toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, üyelerin işlerini kolaylaştıracak ve ticaretlerine katkı sağlayacak projelere ve birimlere ağırlık vermeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin hukuki anlaşmazlıklarında çözüm sağlayacak Arabuluculuk Merkezi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.

Aydın Ticaret Odası tarafından kurulan AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi yetkilileri ETO-METSEM’in kuruluş aşamaları ve yetkilendirilme süreci hakkında bilgi üzere Eskişehir Ticaret Odası’na konuk oldu.

ETO Başkanı Metin Güler beraberindeki heyetle birlikte, Antalya’daki odalara “geçmiş olsun ziyareti” gerçekleştirerek, her iki şehri ilgilendiren hizmet sektörü başta olmak üzere üyelerin ortak sorunları hakkında istişarede bulundu.

Ülkemizin güneyinde yaşanan yangınlarda mağdur olan vatandaşlarımız için başlatılan kampanya kapsamında temin edilen 2 tır dolusu ev eşyası, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler tarafından teslim edildi.

Medikal sektöründe faaliyet gösteren üyelerle bir araya gelerek, sektörün sorunlarını dinleyen ETO Başkanı Metin Güler, 18 ayı aşan süredir ödeme alamayan medikal firmalarının tahsilat sorununu çözmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Madencilik alanında yalnızca şehrimize değil tüm Türkiye’ye hizmet etmek amacıyla faaliyete sunulan Eskişehir Ticaret Odası Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi Anonim Şirketi, İzmir’de Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı yaptı.

Yapılandırma ile odamıza ait 2020 yılı ve daha önceki dönem aidatınızı, gecikme faizi olmadan ve 6 eşit taksit halinde ödeyebilirsiniz.

ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret eden AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, şehir merkezi ve ilçelerde yürütülen yatırımlar hakkında bilgi vererek, tüccarın talep ve beklentilerini dinledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ticaret Bakanlığı desteğiyle ve “Fashion Eskişehir” ismiyle düzenlediği moda tasarım yarışması basın mensuplarına tanıtıldı.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin çatısı altında ikinci kez düzenlenen Eskişehir Tarım Fuarı protokol ve iş dünyasının temsilcilerinin katıldığı törenle açıldı.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından üniversite öğrencileri için sağlanan burstan yararlanmak isteyenler www.

Aziz Türk milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük fedakarlıkla ve gayretle kazandığı Büyük Taarruz Zaferi’nin 99.

SGK Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa, ETO Başkanı Metin Güler’e gerçekleştirdiği ziyarette SGK borçlarının yapılandırılması için başvuruların bu hafta sona ereceğini belirterek, borcu olanların bu imkandan faydalanması gerektiğine dikkat çekti.

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu, Eskişehir’deki kadın kooperatiflerine temel pazarlama, dijital satış, etkili iletişim ve yönetim hakkında eğitim programı düzenledi.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.

TÜYAP heyeti ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek, 1-5 Eylül 2021 günleri arasında gerçekleşecek olan Eskişehir Tarım Fuarı hakkında bilgi verdiler.

ETO Başkanı Metin Güler, TOBB’un desteklediği proje okullarından biri olan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kontenjan başarısında şehrimizdeki odaların ve borsanın katkısı olduğuna dikkat çekti.

Eskişehirspor’un yeni başkanı Mehmet Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e ziyarette bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri