ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



SGK İL MÜDÜRÜNDEN ETO’YA YAPILANDIRMA ZİYARETİ

SGK Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa, ETO Başkanı Metin Güler’e gerçekleştirdiği ziyarette SGK borçlarının yapılandırılması için başvuruların bu hafta sona ereceğini belirterek, borcu olanların bu imkandan faydalanması gerektiğine dikkat çekti.

Odamızı ziyaret eden SGK Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti. 24 Ağustos Salı günü gerçekleşen ziyarette Kısa, 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu ve SGK Eskişehir il müdürlüğünün çalışmaları hakkında ETO Başkanı Güler’e bilgi verdi. 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamındaki başvuruların bu hafta sona ereceğini belirten SGK Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa, bu imkandan yararlanmak isteyen Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin başvurularını tamamlamaları gerektiğine dikkat çekti. 2021 Nisan ayı ve öncesine dair SGK borcu olanların yapılandırmadan faydalanabileceğini belirten Kısa, yapılandırma için başvuruların  şubelerden, posta yoluyla veya internet üzerinden gerçekleştirilebildiğini dile getirdi.

Güler:  “Başvuru tarihlerini uzatmakta fayda var”

Ziyaretten ve SGK Eskişehir İl Müdürlüğünün bilgilendirmeye yönelik çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, pandemi nedeniyle iş camiasının zor bir dönemden geçtiğini ve toparlanmaya çalıştığını belirterek, yapılandırmanın bir nebze de olsa iş camiasını rahatlatacağını kaydetti. SGK vb. gibi yükümlülüklere ilişkin yapılandırma başvuru tarihlerinin uzatılmasında fayda olduğunu belirten ETO Başkanı Metin Güler, bu sayede ödeme dengesi bozulan firmaların yükümlülüklerini daha sürdürülebilir ve makul biçimde gerçekleştirebileceklerinin altını çizdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri