ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO üyesi pasta, tatlı ve unlu mamul üreticileri sektörel sorunlarını değerlendirdikleri toplantıda, tüm maliyetlerinin katlanmasının yanı sıra Eskişehir’de üretilen şekeri satın alamadıklarını bu sebeple fahiş fiyatla marketlerden şeker tedarik etmek zorunda kaldıklarını dile getirdiler.

2022 yılının Eskişehir’de ve ülkemizde sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçmesini diler;  tüm üyelerimizin ve hemşehrilerimizin yeni yılını içtenlikle kutlarız.

ETO’nun Aralık olağan meclis toplantısında konuşan ve odanın 12 aylık faaliyetlerini paylaşan Güler; geçmişte olduğu gibi 2022 yılında da üyelerin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

İç Anadolu bölgesindeki TOBB kadın girişimciler kurulu başkanları, TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde bir araya gelerek, 2021 faaliyetlerini ve gelecek yıla dair planlarını masaya yatırdı.

Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması’nın jüriliğini üstlenen moda sektörü ve iş dünyası, 17 Aralık Cuma günü İstanbul Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşen basın ve tanıtım etkinliğinde buluştu.

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen eğitim programında kadın kooperatiflerine ihtiyaç duydukları konularda eğitim düzenlendi.

Türk Ocakları Eskişehir Şubesi tarafından, Eskişehir Valiliği, iş dünyası ve üniversitelerin desteğiyle düzenlenen Ahi Evran ve Ahilik Bilgi Şöleni başladı.

EFKM’DEN ETKİNLİK YAĞMURU

Vehbi Koç Kongre Merkezi ve ETO TÜYAP Fuar Merkezi ev sahipliği yapacağı konser, tiyatro ve tek kişilik gösterilerle Eskişehirli sanatseverlerin buluşma noktası olmaya devam edecek.

Eskişehir AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen ve AB Parlamentosu’nun simüle edildiği etkinlikte, “Kadın Hakları, Kadına Karşı Şiddetle Mücadele, Eşitsizlik” konuları enine boyuna değerlendirildi.

ETO Başkanı Metin Güler, odamızın Kasım olağan meclis toplantısında yürüten faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verirken, ekonomiye dair görüşlerini de paylaştı.

Eskişehir Dost Dernekler Platformu yönetim kurulu üyeleri ve kanaat önderleri, ETO Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması kapsamında üretimini Eskişehir’de yapacak olan yarışmacılar ETO Başkanı Metin Güler’i, ESTÜ Rektörü Döğeroğlu’nu, Eskişehir Teknik Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nü ve atölyeleri ziyaret etti.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi yabancı misyon temsilcilerini, alım heyetlerini ve iş insanlarını Eskişehirli tüccar ve sanayiciyle buluşturarak şehrin dış ticaretine katkı sağlıyor.

 ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde 2’nci kez düzenlenen Eskişehir Yapı Fuarı, inşaat sektörünün paydaşlarını bir araya getirdi.

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi yerleşkesinde yer alan Eskişehir Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası’nı tamamlamak için ihale sürecini başlattıklarını kaydetti.

Döviz kurundaki ani artış nedeniyle tüccar ve sanayicinin endişe duyduğunu ve üretim maliyetlerinin hızla yükselttiğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, döviz-enflasyon-faiz üçlüsünü dengede tutulması gerektiğinin altını çizdi.

Eskişehirli piyanist Gökhan Aybulus ve Orkestra Şefi Hakan Şensoy tarafından Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde verilen konser sayesinde, SMA Tip 2 hastası Toprak bebeğin tedavisi için yurt dışında kaldığı süre boyunca kullanılmak üzere 75 bin lira destek sağlandı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret eden ESTÜ Rektörü Prof.

Eskişehir Ticaret Odası’nın gelinlik ile abiye kıyafet üretimi ve satışı yapan üyeleri İzmir’de düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir 2021’i ziyaret ettiler.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri