ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KADIN KOOPERATİFLERİ İÇİN EĞİTİM DÜZENLENDİ

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen eğitim programında kadın kooperatiflerine ihtiyaç duydukları konularda eğitim düzenlendi.

Ticaret Bakanlığı ile Migros Akademisi işbirliğinde, TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Eskişehir Ticaret İl Müdürlüğü’nün desteğiyle Kadın Kooperatifleri Eğitim Programı düzenlendi. ETO Meclis Salonu’nda düzenlenen program öncesinde konuşan Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, kadın girişimcilere devletin verdiği desteğin artarak devam ettiğini belirterek, kadın girişimcilere kapılarının her zaman açık olduğunu dile getirdi. Kadın kooperatiflerinin gelişmesine önem verdiklerini kaydeden Kürkçü, Ticaret İl Müdürlüğü olarak daha önce kadın kooperatiflerine yönelik proje odaklı destek verdiklerini hatırlattı.

Kadın girişimcileri cesaretlendirmeye devam edeceğiz

Toplantıda konuşan TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak ise, kurul olarak kadın girişimci sayısının artması için mesai harcadıklarını belirterek, hem Eskişehir’in hem de ülkemizin hedeflerine ulaşmasının yolunun girişimci sayısının artmasından geçtiğini ifade etti. Kurul olarak girişimcileri cesaretlendirecek proje ve faaliyetlere devam edeceklerinin altını çizen Gürkaynak, programın düzenlemesinde pay sahibi olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Gün boyu 8 farklı konuda eğitim verildi

Migros Kadın Akademisi tarafından hazırlanan ve gün boyu süren eğitim programında Yazar ve Kişisel Dönüşüm Danışmanı Aret Vartanyan ile Ticaret Bakanlığı uzmanları eğitim verdiler. Programda Kalite Yönetim Sistemleri ve Belgeleri, Ürün Belgeleri (Organik Tarım, Coğrafi İşaretler, Helal Gıda), İyi Tarım Uygulamaları, Taze Meyve Sebze Takip Sistemi, Hal Kayıt Sistemi, Black Chain Sistemi, Migros Pazarlama Sunumu, Mevzuat Eğitimi konuları işlendi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri