ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



İÇ ANADOLU KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANLARI ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI

İç Anadolu bölgesindeki TOBB kadın girişimciler kurulu başkanları, TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde bir araya gelerek, 2021 faaliyetlerini ve gelecek yıla dair planlarını masaya yatırdı.

İç Anadolu bölgesindeki TOBB kadın girişimciler kurulu başkanları Eskişehir’de toplandı. TOBB İç Anadolu Bölgesi ve Nevşehir KGK Başkanı Gülper Gündüz Yassı’nın başkanlık ettiği ve TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, TOBB Kayseri KGK Başkanı Tuğbahan İlgü, TOBB Konya KGK Başkanı Hatice Tulukçu Erkan, Kırşehir KGK Başkanı Hatice Kangal, TOBB Sivas KGK Başkanı Meziyet Genç, TOBB Yozgat KGK Başkanı Gülhan Karaca, TOBB Girişimcilik Müdürlüğü’nden Sezgi Çiğdem katıldı. Niğde KGK Başkanı Goncagül Bilen ise toplantıya telekonferans yöntemiyle iştirak etti.

2022 yılının girişimcilik rotası belirlendi

Toplantının açılışında konuşan TOBB Eskişehir KGK Başkanı Elif Gürkaynak, İç Anadolu bölgesindeki kadın girişimciler kurulu başkanlarını Eskişehir’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, yılın son toplantısında 2021 yılı faaliyetlerinin değerlendirileceğini ve 2022 yılı planlarının gözden geçirileceğini kaydetti. TOBB kadın girişimciler kurullarının ülke çapında müteşebbis kadın sayısının artması, istihdamın ve ekonominin büyümesi için çalıştığını belirten Gürkaynak, gerçekleştirilen toplantı ile İç Anadolu’daki kadın girişimciler kurullarının 2022 yılındaki rotalarının çizildiğini dile getirdi.

2021 yılında kadın kooperatiflerine destek olduk

Toplantıda 2021 yılında yürütülen faaliyetlerden de bahseden Gürkaynak, geride bıraktıkları yılda kadın kooperatiflerinin desteklenmesi, üretimin ve kadın girişimci sayısının artması için çaba gösterdiklerini belirten Gürkaynak, 2022 yılında da heyecanla ve kararlılıkla hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin gelişmesine katkı sağlamak için çalışmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri