ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv ve beraberindeki heyet ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Turkcell Mobil şirket Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin mülakatları gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası, şehrimizin dış ticaretini geliştirmeye yönelik toplantılarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine destek olarak yeni ufuklar açmaya devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Önder, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zeyrek ve Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara, Eskişehir Türk Ocağı Yeni Yönetime hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Konya TV'nin canlı yayın konuğu oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkan ve yöneticilerini Yunus Emre Toplantı Salonu'nda kabul etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün'ü makamında ağırladı.

 

Eskişehir Ticaret Odası tüccar ve sanayicimize dış ticarette yeni ufuklar açmaya ve teşvik etmeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri makine imalatı ve metal işleme endüstrisinin buluşma noktası olan World of Industry Fuarı’na 5 Şubat Pazar günü katılım sağladı.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine sektörel vizyon kazandırmaya devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türk Telekom İl Müdürü Erhan Kaya ve İl Müdür Yardımcısı Levent Özel tarafından ziyaret edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir İl Müftüsü Niyazi Ersoy'u makamında kabul etti.

Eskişehir Ticaret Odası, şehrimizdeki kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'ın da katıldığı protokol toplantısı 5 Şubat Pazar günü gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Adalet ve Kalkınma Partisi Odunpazarı Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Faruk Gökçe ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD) tarafından düzenlenen “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” konulu konferansa katıldı.

Ülkemizde ve uluslararası alanda birçok ödül sahibi olan Yard.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri