ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ÜNİVERSİTELERİMİZ İLE BİRLİKTE ESKİŞEHİR’İN FIRSATLARINI HAYATA GEÇİRMELİYİZ

Eskişehir Ticaret Odası, şehrimizdeki kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Toplantıya ETO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Konuk, Prof Dr. Mehmet Şişman, Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Bilginer Gülmezoğlu, Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş, Yard. Doç. Dr. Ünal Özelmas da eşlik etti.

Eskişehir’in geleceği için ortak paydada buluşmalıyız

Toplantıda konuşan Başkan Karacan, Eskişehir Ticaret Odası olarak, şehri geleceğe hazırlama iddiası paydasında buluşan tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etme çabasında olduklarını kaydederek, “Eskişehir’in önünde birçok fırsat var. Bu fırsatları hayata geçirebilmek için, üniversitelerimizle yeni stratejiler belirlememiz gerekiyor.  Üniversitelerimiz bilimi, üretkenliği,  şehrin dinamizmi ve enerjisini yansıtıyor. Osmangazi Üniversitesi ile de bu amaçla yeni projeler gerçekleştirmek düşüncesindeyiz ve her türlü işbirliğine hazırız” diye konuştu.

ESOGÜ olarak şehrin çıtasını yükseltecek projelere destek vereceğiz

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise,  ETO’nun küresel ve çok yönlü çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, şehrin çıtasını yükseltecek ve yeni değerler kazandıracak projelere ESOGÜ olarak her türlü desteği verebileceklerini ve bu noktada Eskişehir için neler yapılabileceği hakkında istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri