ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi, Anadolu Üniversitesinde stant açarak öğrencilerle bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın tarım ve peyzaj sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Konya 10.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı, Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Öğütür, Eskişehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Çetin Sızanlı ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Erdoğan tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mehmet Asarkaya, Vergi Müfettişleri Onur Gültekin ve Kemal Onaran tarafından ziyaret edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ile “İnşaatlarda denetim, iş kanunu ve iş kazaları” konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası, Eğitim Öğretim Hizmetleri meslek grubunda faaliyet gösteren üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Tıp Bayramı dolayısıyla 14 Mart Çarşamba günü Özel Ümit, Acıbadem, Sakarya, Medline ve Oldcitydent Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ni ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesindeki AB Bilgi Merkezi, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve British Council işbirliği ile “Geçmişte ve Günümüzde Paylaştığımız Avrupa” konulu panelve Evliya Çelebi Sergisi gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Temizsoy, Kent Konseyi Enerji Verimliliği Çalışma Grubu toplantısına katıldı.

"Etkili Beden Dili ve Kullanımı” başlıklı eğitimin ikincisi 13 Mart Salı günü üyelerimizden gelen yoğun istek üzerine ETO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Ticaret Borsası Başkanı Selim Öğütür, Ticaret ve Sanayi İl Müdürü Mahmut Yılmaz, Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu, Komite Üyesi Şener Şentürk, ETO Genel Sekreteri Ali Varol ve ESO Genel Sekreteri Emre Heper'in de katılımı ile Güç Birliği Holding Anonim Şirketi genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin mesleki gelişimlerine yönelik düzenlediği seminerlere ara vermiyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Samanyolu Özel Ümit İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan Samanyolu Özel Ümit İlköğretim Okulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Kadınlar Günü dolayısıyla kadın Meclis Üyeleri ve İl Girişimciler Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ETO 8.

Eskişehir Ticaret Odası sosyal sorumluluk kapsamında şehrimizin her alanında yer almaya devam ediyor.

Kadınlar, hem ülkemizin hem de şehrimizin ekonomik ve sosyal gelişiminde büyük rol oynamaktadırlar.

      Eskişehir Ticaret Odası madencilik sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize, “ÇED Uygulamaları ve Çevre İzin Lisansları” ile ilgili bir seminer düzenlendi.

 Eskişehir Ticaret Odası, sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri