ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KADINLAR HAYATIMIZA GÜZELLİK KATIYOR VE BAŞARILARIMIZDA İZ BIRAKIYORLAR

Kadınlar, hem ülkemizin hem de şehrimizin ekonomik ve sosyal gelişiminde büyük rol oynamaktadırlar.  Gerek iş yaşamımızda gerekse hayatımızda başarılarımızın en büyük ortaklarındandırlar. Evde, işte, siyasette, ekonomide kısacası yaşamın her alanında kadınlar varlıklarıyla hayatımıza renk ve güç katıyorlar.

 

Eskişehir Ticaret Odası olarak kadınların hayatımızdaki öneminin hep bilincinde olduk. Bu nedenle Meclisimizde, Meslek komitelerimizde ve Odamızdaki tüm birimlerde hep birlikte aynı yolda yürüyerek, hedeflerimizi ve iddialarımızı paylaştık.

 

Kadınların ekonomik ve sosyal hayattaki varlıklarını artırmak adına da var gücümüzle çalışıyoruz. Kadın girişimcilerin sayısının daha da artması ve ekonomide daha çok yerini alması için eğitimler ve toplantılarla yetinmiyor, kendi iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için fırsat yaratıyoruz. Ülkemizin ve Eskişehir’in gelişiminde pay sahibi olabilmeleri için destek ve cesaret veriyoruz. Bunu toplumsal bir görev ve borç olarak biliyoruz.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla iş ve sosyal hayatımıza kattığı güzellikler için tüm kadınlarımıza teşekkür ediyor, bu anlamlı günlerini canı gönülden kutluyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri