ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Başkan Karacan, Altın Kalem Ekonomi Muhabirleri Derneği Ekonomi Basını Başarı Ödülü Aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ANKARA(ANKA) - Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD)  tarafından düzenlenen "Altın Kalem Ödülleri" töreninde Altın Kalem Ekonomi Muhabirleri Derneği Ekonomi Basını Başarı Ödülü'nü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına aldı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı Mehmet Doğan, Genel Kurul Delegesi Murat Şeker ve Genel Sekreter Bedri Öztürk'ün Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 22 Mayıs Çarşamba günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti 

.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ile birlikte ETO Meclis Başkanı Metin Güler Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni meclis ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kızılay Eskişehir Şube Müdürü Yüksel Girgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 21 Mayıs Salı günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti.

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Fercan Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden  Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 21 Mayıs Salı günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti

.

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri'nin Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 21 Mayıs Salı günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti.

MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ve beraberindeki heyetin Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 21 Mayıs Salı günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti.

OPET Marmara Bölge Müdürü Bülent Barıkan ve ekibinden Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 21 Mayıs Salı günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti.

Türkçe Olimpiyatları Komitesi'nin Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 21 Mayıs Salı günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti.

Kütahya Domaniç Kızılay Başkan Ahmet Şeker, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı ve AKP İlçe Başkanı Mustafa Şimşek, Ziraat Odası ve Şoförler Odası Başkanı Ahmet Özoğlu'nun Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 21 Mayıs Salı günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti.

Türk Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Ahmet Özaydın, Serpil Ekmekçi, Nevin Gündüz ve Elif Mutluoğlu'ndan Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 21 Mayıs Pazartesi günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti.

Eskişehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ramazan Kaya ve Şube Müdürü Kadir Karadede'den Eskişehir Ticaret Odası seçimlerinde yeniden Başkan olan Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Akbank Bölge Müdürü Fatih Özenir ve şehrimizdeki şube müdürleri, Eskişehir Ticaret Odası’nda yeniden başkanlığa seçilen Harun Karacan’ı ziyaret etti.

Türkiye Ekonomi Bankası(TEB) Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz ve Bloomberg Tv Çıkış Yolu programı sunucusu Sami Altınkaya'dan Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Başkan Karacan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bloomberg Tv’de canlı yayınlanan Çıkış Yolu programına konuk olanKaracan Eskişehir’in 2023 hedefleri ve girişimcilik hakkında değerlendirmelerdebulundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Türkiye’nin geleceğinde girişimci ve üretken gençler başrol oynayacak.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri