ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası şehrimizin ihracatını artırmak adına gerçekleştirdiği uluslararası görüşmelere aravermiyor.

Eskişehir Ticaret Odası, TürkiyeCumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı ve Makedon Türk Ticaret Odası işbirliğiyledüzenlenen Üsküp 2.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Med-Line Eskişehir Hastanesi Genel Müdürü Ozan AYDINLAR, Kurumsal İletişim Müdürü Özge ÜNGÜT, Mali İşler Müdürü Mesut ÖZEK tarafından ziyaret edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.

Eskişehir Ticaret Odası, tüccar ve sanayicimizin sektörel gelişimlerine güç katacak eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası, şehrimizin ihracatını geliştirmek adına yaptığı atılımlara yenilerini eklemeye devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Çifteler Genç Girişimciler İletişim ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Tepebaşı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Yönetim Kurulu tarafından ziyaret edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Acıbadem Hastanesi Başhekimi Doç.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin sertifika töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile Gıda Sektörü Bilinçlendirme Toplantısının” ikincisi düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehirspor eski futbolcuları tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası ve İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile tüketicilere ve gıda sektöründe faaliyet gösteren firma ve temsilcilerine bir eğitim düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri