ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



AİLE ŞİRKETLERİNİN DÜNYAYA AÇILIMI VE GÜNCEL VERGİ KONULARI

:
:
:
:
:
:

-Yurtdışı yatırımlar araştırma raporundan önemli paylaşımlar

PwC Türkiye olarak, şirketlerin büyüme hedeflerine ulaşma yolunda en doğru rotayı belirlemelerine yardıma oluyor. Birçok alanda gerçekleştirdiğimiz nitelikli araştırmalarla gündemdeki konulara ilişkin değerli içgörüleri iş ortaklarımızla paylaşıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Yurt Dışı Yatırımları Araştırması da şirketler için kapsamlı bir rehber niteliği taşıyan çalışmalarımızdan biridir.

-Uluslararası Vergi Konuları ve Teşvikler

Gerek yurtdışı yatırımcıların Türkiye’ye gerekse Türk yatırımcıların yurtdışına yaptıkları sınır ötesi her tür yatırım işlemlerinde tecrübelerin paylaşılması hedeflenmektedir.

-İş modelleri, substance ve yurtdışındaki kâr dengesinin kurgulanması

Yurtdışı yatırımcıların yurtdışına açılma süreçlerinde transfer fiyatlandırması alanındaki kararlan transfer fiyatlandırması politikaları ve iş modelleri şirketlerin kâr dengesine ilişkin stratejik kararlarına etki etmektedir. Bu kapsamda yurtdışı yatırımlar konusunda transfer fiyatlandırması alanında dikkat edilmesi gereken konulara ilişkin tecrübelerin paylaşımı hedeflenmektedir.


Kişisel verileriniz, Katılımcı Başvuru kapsamında işlenmektedir. “Başvuru Yap” butonuna basarak Çerez Politikası’nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri