ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



2012 ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN İZ BIRAKTIĞI BAŞARILARIN YILI OLSUN…

Eskişehir ve Türkiye’nin enerjisini harekete geçirdiği bir yılı geride bıraktık. Geçmişe değil hep geleceğe bakanlar için hedefler sürekli yükseliyor.

Güçlü, dinamik ve hedeflerine adım adım ilerleyen bir şehir ve ülke iddiasıyla başarılarımızdan aldığımız güç ve inançla, yeni yılı karşılıyoruz. Gelecek hayalleri ve ideallerimiz için sürekli olarak sorumluluklarımızı hatırlıyoruz. Yeni yıl, yeni başlangıçlar için vesile oluyor.

Hem şehrimiz hem de ülkemiz için, üretken, yaratıcı ve sınırları aşan başarılarla dolu bir yıl olacağı inancındayım. Bunun için toplumun tüm kesimlerinin aynı duygularla ortak paydada buluşması gerekiyor.

Türkiye’nin önünde yeni fırsat pencereleri açılıyor. İhracatımızı ve istihdamımızı artırarak, ekonomik istikrarımızı devam ettirmeliyiz. Demokrasi ve huzur ortamımızı koruyarak geleceğe daha umutlu bakmalıyız.

Tüm kurum ve kuruluşlarımızın Odalarımızla birlikte aynı dil ve hedeflerde buluştuğu bir Türkiye, refah içinde güçlü bir dünya ülkesi olacaktır. 2012’de Türk iş dünyası ve Eskişehirli işadamlarımızın iz bırakacak başarılara sahip olması temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri