ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAŞKAN KARACAN,

 

Avrupa Birliği Bakanı Ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Herman Van ROMPUY ile birlikte "Avrupa Birliği'ndeki Son Gelişmeler ve Türkiye ile İlişkiler" konulu konferansa katıldı.

 

Avrupa Birliği'ndeki Son Gelişmeler ve Türkiye ile İlişkiler" Konulu Konferans Avrupa Birliği Bakanı Ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Herman Van ROMPUY'un katılımlarıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 

 

Biz, ülke olarak ev ödevimizi yapmaya devam edeceğiz.

 

Toplantıda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu,  “Biz, ülke olarak ev ödevimizi yapmaya devam edeceğiz. AB liderlerinden de ‘ahde vefa ilkesine’ bağlı kalmalarını istiyoruz. Sanırım, ahde vefa ilkesi, AB’nin temel değerleri arasında yer alıyor” dedi. Türkiye’nin iktisadi dönüşüm sürecine katkı sağlayacak çok sayıda AB destekli proje yürütüldüğünü ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Türkiye’de AB katılım sürecine sivil toplumun etkin katılım ve katkısı için uygun platformlar oluşturup girişimlere öncülük ediyoruz” diye konuştu.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri