ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HARUN KARACAN ETO’DA YENİDEN BAŞKAN

Eskişehir Ticaret Odası’nın mevcut başkanı Harun Karacan, tek aday olarak girdiği seçimlerde güven tazeledi.

 

Eskişehir Ticaret Odası’nın organ seçimleri tamamlandı. ETO’da gerçekleştirilen seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Disiplin Kurulu,Meclis Divanı, Meclis Başkanı ve yardımcıları, TOBB Delegeleri, Meslek Komitesi Başkanı ve Yardımcıları seçildi. Eskişehir Ticaret Odası’n da 30 yılı aşkın bir aradan sonra ilk kez tek liste ile seçimlere gidildi.  Harun Karacan seçimlere katılan meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak, yeniden Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına seçildi.

 

Seçimler aidiyetduygusuyla sükunet içinde gerçekleştirildi

 

Seçimler hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir TicaretOdası Başkanı Harun Karacan, seçimlerinin aidiyet duygusuyla, sükunet içinde,üyelerinin teveccühü ve yoğun ilgisiyle gerçekleştirildiğini söyledi.Tek aday olmasına rağmen seçimlere büyük bir katılım olduğunu belirten Karacan,şehir merkezinin yanı sıra, ilçe ve beldelerden, şehir dışından da üyelerin oykullanmak için sandık başına koştuğunu ifade etti.

 

Yoğunilgi güvenin ve sahiplenmenin ifadesidir

Yaşlısından gencine kadar her yaştan üyenin gayretleriyle seçimin şölen havasında geçtiğini belirten Karacan, “Seçimler üyelerimizin gayreti ile Eskişehir’e ve Eskişehir Ticaret Odası’na yakışan bir şekilde, sükunet içinde gerçekleştirilmiştir. Üyelerimizin yoğun ilgisi odamıza duyulan güvenin ifadesidir. Bu sayede hem birlik ve beraberliğimiz pekişmiş, hem de gelecek güzel günler adına umutlarımız güçlenmiştir. Bize duyulan güven üyelerimiz ve Eskişehir için sorumluluğumuzu artırarak, daha çok gayret göstermemize vesile olacaktır. Eskişehir’den ve üyelerimizden aldığımız destek ile şehrimizi 2023 vizyonuna hazırlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Üyeler başta olmak üzere,seçimin sağlıklı gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür edenKaracan, seçimlerin Eskişehir’e ve şehrimizin ekonomisine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yönetim Kurulu,Meclis Divanı, TOBB delegeleri belirlendi

 

Eskişehir Ticaret Odası seçimlerine göre: A.İskender Bayar, Mustafa Önder, Süleyman Kutlu, Nuri Temizsoy, Ali Şemseddin Koşar, Ahmet Zeyrek, Hakan Işık, Birol Dindar, Kerem Can Apaydın, Kaya Topaloğlu yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Meclis Başkanı olarak Metin Güler, Meclis Başkan Yardımcısı olarak Halil İbrahim Ara ve Özgür Alp, Meclis Divan Katipliğine Volkan Ay seçildi. Disiplin Kuruluna ise Halis Sağlam, İrfan Topaloğlu, Erol Doğan, Necmi Timur, Yusuf Gür Türk, Uğur Turhan seçildi. Meslek Komitelerinin başkan ve yardımcılarının da belirlendiği seçimlerde ayrıca 23 kişi TOBB Delegesi olarak seçildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri