ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



2009-2013 DÖNEMİNİN SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Meclis toplantısında konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, bu şehre duydukları inançla yola çıktıklarını ve vermiş oldukları sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek,  göreve geldikleri günden bu yana emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın 2009-2013 dönemi son meclis olağan toplantısı yapıldı. 29 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantı Meclis Başkanı Metin Güler’in açılış konuşmasıyla başladı. Geride kalan zaman diliminde çok güzel kararlara imza attıklarını dile getiren Güler, bu başarıya, birlik ve beraberliğe, şehrin ekonomisine katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.  Toplantıda 2009-2013 döneminde görev yapan meclis üyeleri anısına bir film de sunuldu.

Ne mutlu ki bizlere tek yürek, tek vücuduz

Toplantıda konuşan EskişehirTicaret Odası Başkanı Harun Karacan, geçmişe baktıklarında birçok duyguyu aynıanda yaşadıklarını belirterek, “Şöyle geçmişe baktığımızda birçok duyguyu aynıanda yaşıyoruz. Son meclis toplantımız olmasının hüznünü, vermiş olduğumuzsözlerimizi tutmanın gururunu, birlik ve beraberliğimizin ebedi, dostluğumuzunkadim olmasının mutluluğunu yaşıyoruz Yola çıktığımızda gönlümüzde Eskişehir’eduyduğumuz inanç vardı. Eskişehir Ticaret Odası’nda çok şey değişti.Başarılarımız, dostluğumuz, bu şehre olan sevgimiz ise baki kaldı. Elimizikalbimize götürdüğümüzde ne mutlu ki bizlere tek yürek, tek vücuduz” diyekonuştu.

Hep iyi olanı aradık, acıyı da kederi de paylaştık

Geride kalan zaman diliminde hepiyi ve güzel olanı aradıklarını belirten Karacan,” Şair’in dediği gibi “Devlergibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım Biz de öyle yaptık. 1536günü nakış gibi işledik. Kararlılıkla, heyecanla dokuduk. Hepimiz eşimizden, evimizden,işimizden feragat ettik. Elbette ki böyle olacağını en başından biliyorduk. Ancakbir gün olsun bile şikayet etmedik, hayıflanmadık. Hep iyi olanı, güzel olanıaradık. Acıyı da kederi de paylaştık. Yeni ufuklara baktık. Bugün içimiz rahat,yolumuz aydınlık. Ama yapacaklarımız bitmedi henüz. Çünkü şimdi dünden daha dagüçlüyüz. Eskişehir’in sesi, yeniliklerin öncüsüyüz” dedi.

Bu başarıda alın teri ve emek var

Vermiş olduğu sözleri tutmanıngururunu yaşadıklarını belirten Karacan, Allaha şükürler olsun ki verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bunu sizindesteğinizle gerçekleştirdik. Bu başarıda emek var, alın teri var. İnanmanın,başarmak için çalışmanın mutluluğu var. Eskişehir’e duyduğumuz vefa borcu, buülkeye ödemek zorunda olduğumuz gönül dolusu sevgi var. 4 Mayıs Cumartesi günü,yüreği Eskişehir için çarpanlarla yeniden buluşma vakti. Azimle, kararlılıkla, ‘ÖnceEskişehir’ için sandık başında olacağız” şeklinde konuştu.

Yol arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ederiz

Göreve geldikleri günden bu yana emeği geçenlere deteşekkür eden Başkan Karacan, “Bugüne kadar desteğini esirgemeyen, emek veren,bu yolda ağabeylik, yoldaşlık eden, fikirlerini ve eleştirilerini paylaşan tümdostlara, yürekten teşekkür ediyorum. Merhum başkanlarımıza ve üyelerimizeAllah’tan rahmet, aramızda olanlara uzun ömürler diliyorum. Bizlerle gecegündüz yol arkadaşlığı eden meclis üyelerimiz başta olmak üzere, hesaplarıinceleme komisyonumuza, disiplin kurulumuza, zaman kavramı bilmeden çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hermeclis toplantımızı, yaklaşık  4 yıldır tümçalışmalarımızı ilgiyle takip eden, kamuoyu ile gelişmeleri paylaşan tüm basınmensuplarımıza, teşekkür ediyorum. Yolumuz açık, kazancımız bereketli, birlikve beraberliğimiz daim olsun” dedi. Toplantının ardından Eskişehir TicaretOdası Başkanı Harun Karacan, Meclis Başkanı Metin Güler tarafından tüm meclisüyelerine, disiplin ve hesapları inceleme komisyonuna plaket ve onur belgesitakdim edildi. Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı RukizanSızanlı ise kadın girişimcilere verdiği destekten dolayı Başkan Karacan’a birplaket sundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri