ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ÇİFTÇİLERE YÖNELİK EĞİTİMLER ETO’DA BAŞLADI

 

Eskişehir Ticaret Odası tarafından AB Sivil Toplum Diyaloğu-II hibe programı alanında yürütülen Gıda Sektöründe İzlenebilirliğe Uyum ve KOBİ’lerin Farkındalığının Artırılması projesi kapsamında çiftçilere yönelik olan  yürütülen GLOBALG.A.P. (EUREPGAP ve İzlenebilirlik eğitimleri Eskişehir Ticaret Odası 3. Kat Toplantı Salonunda başladı.

Bu bağlamda ETO tarafından yürütülen projede önemli bir üretim basamağını oluşturan çiftçilere de GLOBALG.A.P. (EUREPGAP) ve İzlenebilirlik eğitimleri verilecek. 5 gün sürecek olan eğitimler Eskişehir, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık uzmanları tarafından sağlanacak ve katılımcılara eğitim sonunda sertifika verilecek.

Dünyada İyi Tarım Uygulamaları konusunda önemli bir referans olarak kabul edilen ve tarladan sofraya tarımsal ürünlerin güvenliğini sağlama amacı güden GLOBALG.A.P.(EUREPGAP) gıda kalitesini yükseltme amacı güdüyor.

Türkiye ve AB Arasında Sivil Toplum Diyalogu-II’nin “Balıkçılık ve Tarım Hibe Programı” kapsamında gerçekleştirilen projenin eğitimlerinin ilk etabında Küçük ve Orta Boy İşletmelere  yönelik olarak HACCP ve İzlenebilirlik alanında  verilmişti.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri