ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO AKADEMİ 750 KİŞİYE HİJYEN EĞİTİMİ VERDİ

EskişehirTicaret Odası, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile ekmeksatışı yapan market, bakkal ve büfeler için Hijyen Eğitimi düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odasıüyelerini bilgilendirmek üzere gerçekleştirdiği toplantılarına bir yenisinidaha ekledi. ETO Akademi, Eskişehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüişbirliği ile ekmek satışı yapan iş yerleri için Hijyen Eğitimi düzenledi.Bakkal, market, büfe gibi iş yerleri için düzenlenen eğitime çok sayıda firmasahibi ve çalışanı katıldı. Toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası BaşkanıHarun Karacan, daha önce düzenlenen eğitimlerde 572 fırın sahibi ve çalışanınınsertifika aldığını söyledi.

Firmalarınidari para cezası almamaları için belge gerekli

Eskişehir Ticaret Odasıolarak üyelerini her mevzuat ve uygulama hakkında bilgilendirdiklerini belirtenKaracan, işletmelerin idari para cezası ile karşı karşıya kalmamaları için HijyenEğitimi belgelerini temin etmeleri gerektiğini ifade etti. Eskişehir İl GıdaTarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Cevdet Pilar ise Eskişehir Ticaret Odası ileçok güçlü bir işbirlikleri bulunduğunu, firmaları bilgilendirmek amacıyladüzenledikleri eğitimlere devam edeceklerini söyledi. 3 kez düzenlenen ve genelhijyen uygulamaları, HACCP Sistemi, ekmek tebliği gibi konuların anlatıldığıeğitimlere yaklaşık 750 kişi katıldı. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüeğitmenleri tarafından verilen eğitimlerin ardından, yapılacak test sınavısonrası 70 puanın üzerinde not alan katılımcılar 5 yıl geçerliliği olansertifika almaya hak kazanacak.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri