ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



700 ÖĞRENCİ ESKİŞEHİR AB BİLGİ MERKEZİ HATIRA ORMANI İÇİN FİDAN DİKTİ

ETObünyesindeki Eskişehir AB Bilgi Merkezi tarafından, AB ve Çevre BilinciEtkinliği kapsamında öğrencilere bir dizi eğitim verildi ve hatıra ormanıoluşturuldu.

Eskişehir Ticaret Odasıbünyesindeki Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüişbirliğiyle AB ve Çevre Bilinci Etkinliği düzenlendi.  Orman Haftası kapsamında düzenlenenetkinlikte öğrencilere Dumlupınar İlkokulu ve 2 Eylül Ortaokulu’nda BölgeselÇevre Merkezi Proje Yöneticisi Pınar Akpınar, Tema Vakfı Eskişehir TemsilcisiDr. Halil Güngör ve Eskişehir Orman Toprak ve Ekoloji Araştırma EnstitüsüMüdürlüğü Başmühendisi Dr. Nejat Çelik tarafından AB ve çevre bilinci ileilgili eğitimler verildi. Eğitimlerin ardından öğrenciler Orman FidanlığıYetiştirme Sahası’nı incelediler. Etkinliğin son etabında ise Seyitgazi YoluKocakır Mevkii’nde Eskişehir AB Bilgi Merkezi Hatıra Ormanı oluşturuldu.

İlkokuldanüniversite öğrencisine kadar 2 Bin fidan

Hatıra Ormanı fidan dikme etkinliğine Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Orman Bölge Müdürü Nadir Sarıkaya, İşletme Müdürü Mustafa Doğan, Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Başkanı Yüksel Girgin de katıldı. Törende konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, eğitim ve hatıra ormanı oluşturulmasına ilkokuldan üniversite öğrencisine kadar çok yoğun bir katılımın olmasından memnuniyet duyduklarını söyledi. Eskişehir Orman Bölge Müdürü Nadir Sarıkaya ise duyarlılığından dolayı Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.  2 Bin fidanın dikildiği etkinlikte Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Genç TEMA, Özel Ata Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Bemar Kariyer Okulları, Elbruz Bilge Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Dumlupınar İlkokulu, 2 Eylül Ortaokulu, Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları’ndan toplam 700 öğrenci, veli ve çok sayıda kişi yer aldı.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri