ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ŞEHRİN GELİŞİMİNDEKİ İTİCİ GÜÇTÜR

Eskişehir Ticaret Odası şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarının gelişimine ve değişimine güç katmaya devam ediyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nin 9. Olağan Genel kurulunda yönetime aday olan Yenilikçi Demokrat Mühendisler ve Katılımcı Demokrat Mühendisler ile bir araya geldi.  Her iki grupla ayrı ayrı gerçekleştirilen görüşmelere ETO Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Odanın Makina Mühendisi olan ilgili Komite Üyeleri de eşlik etti.

Yenilikçi Demokrat Mühendisler yol haritalarını paylaştılar

Seçimlere “Yenilikçi Demokrat Mühendisler” sloganıyla hazırlanan ekibi dinleyen Başkan Karacan, “ Sivil toplum kuruluşları, şehrin gelişimi ve değişiminde itici güçtür. Bu noktada Eskişehir’e fayda sağlayacak, atılımlarında rol alacak her kurum ve kuruluşla ortak paydada buluşmaya hazırız” diye konuştu. Başkan Karacan, Yenilikçi Demokrat Mühendisler’in proje ve çalışmaları hakkında bilgi alarak, başarı dileğinde bulundu.

Katılımcı Demokrat Mühendisler hedef ve projelerini anlattılar

Başkan Harun Karacan, “Katılımcı Demokrat Mühendisler” sloganıyla Oda yönetimine aday olan mühendisler ile gerçekleştirdiği görüşmede ise, şehrin tüm kurum ve kuruluşlarının, etkin ve güçlü bir işbirliği içinde olması gerektiğini söyledi. Eskişehir’i geleceğe hazırlama iddiasına güç katacak her kurum ve kuruluşla el birliği ile çalışmaya hazır olduklarını belirten Karacan, Katılımcı Demokrat Mühendisler’in hedef ve projelerini dinleyerek, seçimlerde başarılar diledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri