ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO İLE İŞBİRLİĞİNDEN SON DERECE MEMNUNUZ

Büyükelçi Scarante ve Başkan Karacan gerçekleştirdikleri toplantıda, İtalya Büyükelçiliği ile Eskişehir Ticaret Odası’nın 2013 yılında ortaklaşa yürüteceği ekonomik ve kültürel çalışmaları değerlendirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, İtalya Cumhuriyeti Büyükelçisi Gianpaolo Scarante ile bir araya geldi. Toplantı İtalya Büyükelçiliği’nin İstanbul’daki ikametgahı olan Venedik Sarayı’nda gerçekleştirildi. Vize kolaylığı dolayısıyla Büyükelçi Scarante’ye teşekkür eden Karacan, Eskişehir ile İtalya arasındaki ekonomik ve sosyal işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Muhabir Konsolosluk İtalya’nın ETO’ya olan güveninin simgesi

İtalya Cumhuriyeti Büyükelçisi Gianpaolo Scarante, Eskişehir Ticaret Odası ile işbirliği yapmaktan son derece memnun olduklarını söyledi. Eskişehir Ticaret Odası bünyesindeki İtalya Muhabir Konsolosluğu’nun, İtalya’nın ETO’ya duyduğu güveni açıkça gösterdiğini belirten Scarante, karşılıklı yürütülen ekonomik ve kültürel çalışmaları da takdirle karşıladıklarını ifade etti. Toplantıda Büyükelçi Scarante ve Başkan Karacan, İtalya Büyükelçiliği ile Eskişehir Ticaret Odası’nın 2013 yılında ortaklaşa yürüteceği projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Scarante ayrıca Başkan Karacan’a Venedik Sarayı’nı gezdirerek, bilgi verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri