ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GELECEK YILLARA ESKİŞEHİR’İN VE TÜRKİYE’NİN KADINLARI BAŞARILARIYLA İZ BIRAKSIN

Türk kadını, şanlı tarihimizde ve zaferlerimizde olduğu gibi, gelecek günlerimiz için de çok önemli görevler üstlenmektedir. Kadınların iş ve sosyal hayatındaki başarıları,bizlerin gururudur.

Bizler kadınların hayatın her alanında olduğu gibi girişimcilikte de birer başarı öyküsü olmalarını istiyoruz. İş fikirleriyle ezber bozmalarını, yalnızca şehrimizdedeğil ülkemizde ve dünyada da çığır açmalarını yürekten diliyoruz. Çünkü kadınlara fırsat verildiğinde çok büyük başarılara imza attıklarını çok iyi biliyoruz.

Eskişehir Ticaret Odası olarak kadın girişimcilerimizin sayısının artmasında, kadınların iş dünyasında etkin rol oynaması için cesaretlendirilmesinde sorumluluğumuzun bilincindeyiz.  Bu doğrultuda kadın girişimcilerimizin kamu kurum ve kuruluşlarının hibe ve desteklerinden faydalanmaları için öncülük etmekteyiz.

Hayatımızın dününe ve yarınına anlam katan, güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, Eskişehir ve Türkiye’nin kadınlarının başarılarıyla gelecek yıllara iz bırakmalarını diliyorum.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri