ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



SANAYİCİMİZ ÜZERİNDEN HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDİLMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

6948Sayılı Sanayi Sicil Kanununu kapsamında “Sanayici” sayılan üyelerimize yönelik(Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.) OEDAŞ tarafından uygulamaya konulan haksıztarife değişikliği uygulaması için Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir SanayiOdası olarak, T.C.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. H. MuratMercan ile görüşülmüş, konu bir dosya halinde sunulmuştur. Yaşanan sıkıntı ilimizmilletvekillerine de detaylı bir biçimde aktarılmıştır.

İlgilimevzuat gereğince bilgilendirme zorunluluğunu yerine getirmeyen elektrikdağıtım şirketi OEDAŞ’ın eksik belge gerekçeleriyle üyelerimizden talep ettiğitarife farkı uygulamalarının yasal zeminlerde hiçbir hukuki dayanağı mevcutdeğildir.

 

Üyelerimizinmağduriyetine yönelik bu haksız uygulamanın sona erdirilmesi için her türlühukuki girişimler odamızca başlatılmıştır.

 

Bugünekadar olduğu gibi bundan böyle odamız üyeleri aleyhine başlatılan tüm hukukdışı uygulamaların karşısında olduğumuzu başta üyelerimiz olmak üzere tümkamuoyunun bilgilerine sunarız.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri