ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



EN DEĞERLİ MADENİMİZ GİRİŞİMCİLERİMİZ

Onursal Başkanlığını yürüttüğü İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun ziyaretinde konuşan Başkan Karacan, Eskişehirli kadınların girişimcilikte birer başarı öyküsü olmasını istediklerini söyledi.

 

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Onursal Başkanlığını yürüttüğü Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından ziyaret edildi. Ziyarette İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Rukizan Sızanlı ve kurul üyeleri yer aldı. Başkan Harun Karacan, Sızanlı ve yönetimine başarılar dileyerek, Eskişehir ve Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlamaları temennisinde bulundu. Girişimcilerin Türkiye’nin geleceğinde çok önemli bir yere sahip olacağını belirten Karacan, özellikle kadın girişimcilerin birer başarı öyküsü olmasını istediklerini söyledi. Eskişehir Ticaret Odası’nın kadınlara verdiği önemin de altını çizen Karacan, Türkiye’de meclisinde ve meslek komitelerinde kadınlara en çok yer veren oda olduklarını ifade etti.  Türkiye’nin en önemli madeninin girişimcileri olduğuna dikkat çeken Karacan, bu madenin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

 

TOBB ve ETO en büyük destekçimiz

 

İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı ise, Eskişehir’in kadın girişimcileri olarak yeni dönemde daha büyük hedefler seçtiklerini belirterek, şehrin hem ekonomisinde hem de istihdamında daha çok pay sahibi olmayı amaçladıklarını ifade etti. Kadın girişimci sayısının artması için yol göstereceklerini ve cesaret vereceklerini kaydeden Sızanlı, bu bağlamda en büyük desteği Eskişehir Ticaret Odası’nın ve TOBB’dan gördüklerini dile getirdi. Sızanlı ayrıca, Başkan Karacan’a yeni dönemde yürütmeyi planladıkları projeler hakkında da bilgi verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri