ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR MOBİLYA FUARI TOPLANTIYLA TANITILDI

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde Şubat ayında düzenlenecek olan Eskişehir Mobilya Fuarı için mobilya ve dayanıklı tüketim alanında faaliyet gösteren firmalara tanıtım toplantısı düzenlendi.

 

Eskişehir Mobilya Fuarı düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. ETO Mustafa Çekiç Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, mobilya ve dayanıklı tüketim sektöründe faaliyet gösteren ETO üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, şehrin mobilya sektörünün talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş tarafından Eskişehir Mobilya Fuarı’nın da takvime eklendiğini söyledi.

 

Fuarlar şehir ekonomisine ve firmalara güç katacak

 

28 Şubat - 3 Mart 2024 tarihleri arasında ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde, Eskişehir’in mobilya sektörünün bir araya geleceğini belirten Güler, fuarda ev tekstili, dekorasyon, bahçe ve ofis mobilyaları, aydınlatma ürünlerinin de yer alacağını kaydetti. ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde 2024 yılında 5 fuarın planlandığını belirten Güler, düzenlenecek fuarlarla şehir ekonomisine ve Eskişehir firmalarının iş hacmine güç katılacağını dile getirdi. Güler konuşmasında mobilya perakende sektörüyle istişarelerde bulunan ve fuarın düzenlenmesine katkı sağlayan ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’ya, odanın mobilya ve dayanıklı tüketim sektörü alanında faaliyet gösteren meslek komitelerine ve fuarı düzenleyen TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş’ye teşekkür etti.

 

Eskişehir’de ülke çapında rağbet gören fuarlar düzenleniyor

 

Toplantıda konuşan TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Eskişehir Mobilya Fuarı ile şehre bir organizasyonla daha katkıda bulunacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nin açılışının üstünden çok zaman geçmemesine rağmen ülke çapında rağbet gören fuarlara imza atıldığını belirten

 

Ersözlü, tarım ve endüstri fuarlarının Türkiye’de sektör paydaşları tarafından bilinen ve ilgiyle takip edilen fuarlardan olduğunu söyledi. TÜYAP’ın Türkiye genelinde 80’den fazla fuar düzenlediğini belirten Ersözlü, fuar şirketi olarak tüm bilgi birikimini ve tecrübelerini Eskişehir Mobilya Fuarı’nda kullanacaklarını söyledi. Eskişehir Mobilya Fuarı’nın mobilya perakende sektörüne katkı sağlamasını umduklarını belirten TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuara 60 bin civarında ziyaretçi beklediklerini sözlerine ekledi. Ersözlü konuşmasında hem Eskişehir’de hem de ülke genelinde fuarcılık faaliyetlerinin gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri