ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



2023 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2023 yılının son meclis toplantısına katılan TÜYAP Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Şubat ayında düzenlenecek olan Eskişehir Mobilya Fuarı hakkında bilgi verirken, ETO Başkanı Metin Güler de 2023 yılı ekonomisinde yaşanan gelişmeleri ve ekonomide 2024 yılına dair beklentilerini paylaştı.

Eskişehir Ticaret Odası’nda 2023 yılının son meclis toplantısı gerçekleştirildi. 26 Aralık Salı günü Mustafa Çekiç Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın konuşmasıyla başladı. Toplantıda konuşan Ara, 2023 yılında şehrin ekonomisinin gelişimine katkı sağlayan ve üyelerin sorunlarının çözümüne katkıda bulunan organ üyelerine teşekkür etti. Toplantıda meclis gündeminde yer alan maddeler karara bağlandı. Toplantıya TÜYAP Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü de katılarak, Şubat ayında Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Eskişehir Mobilya Fuarı hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Mobilya fuarı tüccara can suyu olacak

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir fuar daha düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ersözlü, Eskişehir Mobilya Fuarı ile tüccara can suyu olmayı planladıklarını kaydetti. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, 2023 yılı ekonomisinde yaşanan gelişmeleri ve ekonomide 2024 yılına dair beklentileri değerlendirdi. 2023 yılına yüksek enflasyonun damga vurduğunu belirten Güler, enflasyonun 2024 yılının ilk altı ayında da yüksek olarak seyretmesini beklediğini söyledi. ETO’nun şehrin ekonomisine 2024 yılında da değer katmaya devam edeceğini belirten Güler, üyelerin yanında olmaya, Eskişehir Ticaret Odası’nın Eskişehir’in geleceğini ilgilendiren her konuda taşın altına elini koymaya devam edeceğinin altını çizdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri