ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



“KIZILİNLER PROJESİNİ ESKİŞEHİR’İN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BULUYORUZ”

Eskişehir’imizin, Kızılinler bölgesinde bulunan ve yaklaşık 11 Bin hektar büyüklüğünde olan alanın önce “Termal Bölge” olarak ilan edilmesi, ardından da iki belediyemiz tarafından bu bölge için hazırlanan planları onaylanması son derece sevindiricidir.

Kızılinler Termal Bölgesi ile ilgili gelinen noktayı, Eskişehir’in geleceği açısından önemli buluyoruz.

Bugüne dek, var olan potansiyele rağmen bir türlü hayata geçirilemeyen termal turizmi konusundaki eksikliğin de, bu gayretler sonucunda giderileceğine ve kaybedilen zamanın da bu şekilde telafi edileceğine inanıyoruz.

Söz konusu projenin hayata geçmesiyle birlikte, Eskişehir’in var olan kimliklerine bir yenisinin ekleneceğine ve bu proje ile şehrimizin kazançlı çıkacağını düşünüyoruz.

Başta, Kızılinler mevkiinde bulunan 11 Bin hektarlık alanın “Termal Bölge” ilan edilmesini sağlayan ve sonrasında planlamaları onaylayan Bakanlığımız ile bu bölgede 5 Binlik ve Binlik planlamaları yapan Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerimize, planların kabulü yolunda mesai harcayan milletvekillerimiz ve konuyu ilk ateşleyen eski valilerimize, Valimiz Dr. Kadir Koçdemir’e, Eskişehir Ticaret Odası adına teşekkür ediyoruz.

Eskişehir Ticaret Odası olarak, bu kentte en küçük bir hizmeti dahi verenin her zaman yanında ve destekçisi olacağımızı bir kez daha deklare ediyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri