ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GİRİŞİMCİLERİMİZ GELECEĞİMİZİN YOL HARİTASI OLACAK

 

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya gelen Başkan Harun Karacan, Türkiye’nin hedeflerinde girişimcilerin çok büyük bir görev üstleneceğini vurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, yeni seçilen Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Güven Erdoğan ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi. ETO’da gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karacan, yeni seçilen Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Güven Erdoğan’a ve yönetimine başarılar dileyerek, Eskişehir’e ve ülkemize büyük katkılar sağlamaları temennisinde bulundu. TOBB’daki sorumluluklarından birisinin de, genç girişimciler olduğunu ifade eden Karacan, bu bağlamda üzerine düşen görevi yerine getirmeye ve her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

2023 hedefleri için girişimciliğe daha çok önem vermeliyiz

Türkiye’nin hedeflerinden de bahseden Karacan, “Eğer 2023 yılında dünyanın 10 büyük ekonomisi arasında yer almak istiyorsak, girişimciliğe daha çok önem vermemiz gerekmektedir. Çünkü girişimcilerimiz Türkiye’nin yol haritası görevini üstlenecektir” diye konuştu. TOBB ve Eskişehir Ticaret Odası’nın girişimcilere verdiği destek ve önemin altını çizen Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Güven Erdoğan, kurulun ETO, ESO ve ETB’nin katılımı ile oluştuğunu, şehrimizdeki genç iş insanlarını bir araya getirdiğini söyledi. Erdoğan, yeni dönemde yürütecekleri çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri