ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



“ESKİŞEHİR 2013 YILINDA TÜRKİYE’NİN HEDEFLERİNDE BAŞROL OYNASIN”

Enerjik, üretken ve bereketli bir yılı geride bıraktık, 2013 yılını ise Eskişehir’de Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak karşılıyoruz.

Tüccar ve sanayicilerimizin daha çok istihdam sağlaması, ihracatımızın artması, Eskişehir’in yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada odak noktası olması idealini can-ı gönülden yaşıyoruz.

Çünkü yüreği bu şehir ve ülke için çarpan bizler, yeni yılda da aydınlık bir gelecek ve 2023 hedeflerinde başrol oynayan bir Eskişehir olmasını istiyoruz.

Girişimciliğin arttığı, ekonominin çarklarının sorunsuz bir biçimde döndüğü, şehrimizin ve ülkemizin başarılarının örnek olduğu bir yıl olması için yine üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.

Tüccarından sanayicisine, girişimcisinden öğrencisine kadar tüm değerlerimizle huzur ortamımızın korunduğu, hedef birliğimizin pekiştiği bir gelecek hedefinde birleşeceğiz.

Refah ve müreffeh bir dünya ülkesinin en önemli parçası olmak temennisiyle, iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, Eskişehir’imize, ülkemize, tüm dünyaya barış içinde, sağlıklı, mutlu ve bereketli bir yıl dilerim.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri