ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BÖLGENİN EN BÜYÜK B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR

Eskişehir Ticaret Odası tarafından Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında gerçekleştirilen B2B İkili İş Görüşmeleri üçüncü kez düzenleniyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) destekleriyle düzenlenen etkinlikle çok sayıda ulusal savunma ve endüstri şirketi Eskişehir Ticaret Odası üyeleriyle görüşmeye hazırlanıyor.

 

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin iş hacmini genişletmek ve iş çeşitliliğini arttırmak için yürüttüğü faaliyetlere bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. 3. Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak B2B İkili İş Görüşmeleri gerçekleştirilecek. Eskişehir’deki KOBİ’leri endüstrinin dev firmalarıyla buluşturacak olan B2B İkili İş Görüşmeleri, ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

 

ETO üyeleri devlerle bir araya gelecek

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) himayesinde düzenlenen 3. Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak gerçekleşecek B2B İkili İş Görüşmeleri’ne 35 firma katılımcı olarak kayıt yaptırdı. Aralarında ASELSAN, TEI, Sağlam Metal gibi endüstri devi şirketlerin de bulunduğu B2B İkili İş Görüşmeleri bölgenin alanındaki en büyük etkinliği olma özelliğini taşıyor.

 

Başvurular ETO üyelerine açıldı

 

B2B İkili İş Görüşmeleri için özel olarak oluşturulan portal, ETO üyelerinin kullanımına açıldı. 26 Eylül Salı günü saat 12:00’ye kadar ETO üyeleri 2B İkili İş Görüşmeleri portalına www.etonet.org.tr/B2B adresinden ulaşarak başvuru yapabilecek. B2B İkili İş Görüşmeleri hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, B2B İkili İş Görüşmeleri sayesinde Eskişehir’deki KOBİ’lerin endüstri devi firmalarla bir araya gelme ve iş yapma fırsatı bulacağını söyledi. B2B İkili İş Görüşmeleri’nin Eskişehirli firmalara büyük ölçekli şirketlere iş birliği yapma zemini sağladığını belirten Güler, son iki yılda 1400’e yakın ikili görüşme gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri