ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO 130. YIL KUTLAMALARINA KURTULUŞ ANISINA DÜZENLENEN BİSİKLET TURUYLA BAŞLADI

Eskişehir Ticaret Odası 130. kuruluş yıldönümü kutlama etkinliklerine, Eskişehir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yıl dönümünde düzenlendiği bisiklet turuyla başladı.

 

Eskişehir Ticaret Odası (ETO), 130. kuruluş yıldönümü etkinliklerine “Kurtuluş Anısına” bisiklet turuyla başladı. Eskişehir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yıl dönümünde düzenlenen bisiklet turunun başlangıcı ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Başlangıç öncesinde ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın ülkemizdeki en köklü odalardan biri olduğunu belirterek, odanın bu yıl 130. kuruluş yıldönümü kutladığını söyledi. ETO’nun 130. kuruluş yıldönümünü bir dizi etkinlik ve faaliyetle kutlayacağını belirten Güler, bu kapsamda sergi, gezi ve etkinlikler gerçekleştirileceğini dile getirdi.

 

130. yıl için bir dizi etkinlik ve faaliyet planlandı 

 

130. yıl dolayısıyla bir prestij yayını hazırlandığını da belirten Güler, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’nin son sayısı da 130. yıldönümüne özel olarak çıkarılacağını kaydetti. 130. kuruluş yıldönümü etkinliklerine Eskişehir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen bisiklet turuyla başlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Güler, bisiklet turuna katılanlara teşekkür etti. Güler sözlerine Eskişehir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlere ve gazilere rahmet dileyerek son verdi.

 

Bisiklet dernekleri ve üyeler tura katıldı

 

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’nden (ETOMÜZE) başlayan, Eskişehir’deki bisiklet dernekleri ve gruplarının yanı sıra ETO üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen bisiklet turu Sümer Park’ta son buldu. “Kurtuluş Anısına” gerçekleştirilen bisiklet turunun bitiminde çekiliş yapılarak etkinliğe katılanlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri