ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



AB GENÇLİK KONFERANSLARI BOĞAZİÇİ GENÇLİK KONFERANSI İLE TAMAMLANDI

AB Gençlik Konferansları Türk ve AB'li Gençlerin katılımı ile illerdeki Bölgesel Etabından sonra 25-29 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Ulusal Boğaziçi Gençlik Konferansı ile son bulmuştur.

 

14-22 Kasım tarihlerinde İzmir, Trabzon, Şanlıurfa ve Kayseri’de gerçekleştirilen Bölgesel konferanslardan sonra seçilen öğrenciler ile Konferansların son aşaması olan Ulusal Boğaziçi Gençlik Konferansı 25-29 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da tamamlanmıştır.

 

Eskişehir ve Kütahya’dan bölgesel etabına seçilen 16 katılımcı arasından belirlenen 11 öğrenci de İstanbul’da düzenlenen Ulusal Boğaziçi Gençlik Konferansı katılmaya hak kazanmışlardır. Etkinliğe 22 ilden seçilen öğrenciler ile AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jean-Maurice Ripert, Avrupa Parlamentosu Üyesi Emine Bozkurt, Avrupa Gençlik Forumu ve BBC temsilcileri katılmıştır.   Ayrıca, AB ülkelerinden ve Türkiye’den gelen yazar, yönetmen, sanatçı ve akademisyenlerin öğrencilerle tartışacağı ve moderatörlüğünü Fatih Türkmenoğlu'nun yürüttüğü “AB – Türkiye İlişkileri: Kimlik, Aidiyet ve Avrupalılık” konulu geniş katılımlı bir sohbet toplantısı da yapılmıştır.

 

Bölgesel etaplarında eğitim alan öğrenciler, ünlü perküsyon ustası Okay Temiz ve perküsyon okulu Ritim Atölyesinden kültürel diyaloğun ve birlikte çalışarak üretmenin somut bir örneğini en güzel şeklide sergilemişlerdir.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri