ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GÜLER’DEN ÜYELERE İŞ DÜNYASI KONUT SEFERBERLİĞİ KAMPANYASI’NA DESTEK ÇAĞRISI

TOBB tarafından depremzedeler için İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası’nın başlatıldığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, tüm Eskişehir Ticaret Odası üyelerini kampanyaya destek olmaya davet etti.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) depremzedeler için başlatmış olduğu İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası hakkında açıklamada bulundu. ETO Başkanı Güler, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun çağrısıyla İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası’nın başlatıldığını belirterek, kampanya kapsamında TOBB ve iştirakleri tarafından 1 Milyar Lira nakdi destek verildiğini söyledi. Eskişehir Ticaret Odası üyelerini İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası’na destek olmaya davet eden ETO Başkanı Metin Güler,  bu sayede Kahramanmaraş depreminden etkilenen depremzedelerin kalıcı ve güvenli konutlara kavuşabileceğini söyledi.

Konutlar kura ile depremzedelere teslim edilecek

Kampanya kapsamında bölgedeki depremzede vatandaşlar için TOKİ modelinde, 105 m2 ve 3+1 oda büyüklüğünde konut yapılmasının planlandığını belirten Güler, inşaatların tamamlanmasının ardından konutların depremzede vatandaşlara kura ile teslim edileceğini söyledi. Hayırseverlerin istediği tutarda bağış yapabileceğini belirten ETO Başkanı Metin Güler,  tüm ETO üyelerine İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası’na destek olma çağrısında bulundu. Güler kampanyaya destek olmak isteyenlerin https://tobb.org.tr/Sayfalar/KonutKampanyasi-1.php internet sitesinden kolaylıkla IBAN ve hesap numaralarına ulaşabileceğini sözlerine ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri