ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAŞKONSOLOS REGENBRECHT’TEN "İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ" MESAJI

Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Johannes Regenbrecht Eskişehir Ticaret Odası’na (ETO) konuk oldu. Eskişehirli tüccar ve sanayicinin Almanya Federal Cumhuriyeti’yle işbirliğinin değerlendirildiği toplantıda Başkonsolos Regenbrecht, Eskişehir’le işbirliğinin kendisi için bir öncelik olduğunu kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) uluslararası temaslarına bir yenisini ekledi. Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Johannes Regenbrecht ETO’ya konuk oldu. Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Demir ve Hüsnü Ünalan’ın ağırladığı Başkonsolos Regenbrecht, Eskişehir’le işbirliği yapmanın kendileri için bir öncelik olduğunu, bu nedenle ETO’yu ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.

“Yeni imkanların başlangıç noktasıyız”

Toplantıda konuşan ETO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Demir, Eskişehirli tüccar ve sanayici için yeni imkanlar yaratmanın kendileri için bir öncelik olduğunu ifade ederek, uluslararasılaşmanın da bu kapsamda en önemli başlıklardan biri olduğunu belirtti. AB Bilgi Merkezinden kümelenme çalışmalarına, fuar ziyaretlerinden vize ofisine birçok hizmet sunduklarını kaydeden Demir, Eskişehir Ticaret Odası tarafından hayata geçirilen Eskişehir Fuar Kongre Merkezi yatırımı hakkında da bilgi verdi.

Vize problemleri masaya yatırıldı

Toplantıda söz alan ETO Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Ünalan ise üyelerin Schengen vizesi almakta yaşadıkları problemlere dikkati çekerek, ETO’nun İtalya, Fransa ve Macaristan’la vize anlaşmalarına ilişkin bilgi verdi. Almanya ile yapılacak bir anlaşma konusunda da ETO’nun iradesini vurgulayan Ünalan, vize kolaylaştırma süreçlerinde Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine garantörlük sağlamaya hazır olduğunun altını çizdi.

Başkonsolos Regenbrecht: İşbirliğine hazırız

Eskişehir Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi alan Başkonsolos Regenbrecht, Eskişehir’in kendileri için öncelikli bir lokasyon olduğuna vurgu yaptı. ETO’nun yatırımlarından da övgüyle söz eden Başkonsolos Regenbrecht, toplantıda istişare edilen konularla ilgili birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını değerlendirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri