ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO MECLİSİNDE 2023 YILI BEKLENTİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı gündemindeki konular oy birliğiyle karara bağlanırken, 2023 yılı beklentileri de değerlendirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Mustafa Çekiç Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, meclis gündeminde yer alan konular değerlendirilerek karara bağlandı. Eskişehir Ticaret Odası’nın 2022 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda Başkan Metin Güler 2023 yılı beklentilerini meclis üyeleriyle paylaştı.

Güler: 2022 zor bir yıldı.

Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler karara bağlanan gündem maddeleri için meclis üyelerine teşekkür ederek yıl sonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2022’nin tüccar ve sanayici için zor bir yıl olduğunu kaydeden Güler, tüccarın hiç de alışık olmadığı birçok durumla karşı karşıya kaldığını anımsattı.2023 yılını etkileyecek en önemli gelişmenin asgari ücret artışı olduğunu belirten Güler, tüccar ve sanayici için prim ve vergi yükünün azaltılması gerektiğini vurguladı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri