ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAŞKAN KARACAN, TATARİSTAN CUMHURBAŞKANI MİNNİKHANOV VE TÜRK İŞ ADAMLARI İLE ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ni temsilen 3 Aralık Pazartesi günü İstanbul Çırağan Sarayı’nda Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnikhanov ile bir araya geldi. Tataristan Cumhurbaşkanı Danışmanı Radik Gimatdinov, Tataristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şamil Agaev ile bölgede iş yapan ve yapmak isteyen Türk İş Adamları ve yöneticileri hazır bulundu. Toplantı öncesinde Tataristan Cumhurbaşkanı Minnikhanov ile ikili özel görüşme gerçekleştiren Başkan Karacan, Minnikhanov’u Eskişehir’e davet etti.

Türkiye, Tataristan’ın En Büyük Yabancı Yatırımcısı

Açılış konuşmasını yapan Başkan Karacan, Tataristan Cumhurbaşkanı'nın ziyareti Türk ve Tatar işadamları için daha fazla ticari yatırım konusunda büyük teşvik olacağını, Tataristan'ın yeniden inşasına Türk müteahhit firmalarının önemli katkılar sağladığını Tataristan'da 300 civarında Türk şirketin faaliyet gösterdiğini ve Türkiye'nin hala Tataristan'ın en büyük yabancı yatırımcısı olduğunu kaydetti.

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnikhanov ise konuşmasında geçen ay Tataristan’ın Başkenti Kazan’da yapmış olduğumuz görüşmelerde Eskişehir Valiliği ve Ticaret Odası’ndan gelen iş adamları heyeti ile gerçekleştirilen toplantının çok verimli geçtiğini, Tataristan ve Türkiye'nin ilişkilerinin iyi bir düzeyde olduğunu dile getiren Minnikhanov, “Türkiye gerçekten Tataristan'ın en büyük ve en önemli ortağıdır”şeklinde konuştu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri