ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



EFKM RAİL INDUSTRY SHOW’A EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

ETO-TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı ve Zirvesi’nin (Rail Industry Show) açılış töreni protokol ve iş dünyasının katılımıyla gerçekleşti.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi bir ilke daha imza attı.  EFKM çatısı altındaki ETO-TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı ve Zirvesi (Rail Industry Show) başladı. 10 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen fuar ve zirvenin açılış törenine AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Keşikbaş, Modern Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Morris Revvah ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Güler Eskişehir’in raylı sistemlerdeki tecrübesine dikkat çekti

Törende konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de raylı sistemler üretim tecrübesinin 130 yıla yaklaştığını belirterek, köklü bir üretim tecrübesi olan Eskişehir’de raylı sistemler fuarı olmasının önemine dikkat çekti. Fuara hem yurt içinden hem yurt dışından firmaların katıldığını belirten Güler, fuar ile birlikte eş zamanlı düzenlenen zirveye de yerli ve yabancı çok sayıda iş insanının katıldığını söyledi. Fuarın Eskişehir’in demiryolu sektörünün yanı sıra  bağlantılı iş alanlarına da katkı sağladığını belirten Güler, hem alıcıyı ve satıcıyı bir araya getirmesi hem de yeni teknolojilerin sergilenmesi dolayısıyla fuarın önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti. Güler, konuşmasına fuara katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek son verdi. Konuşmalarının ardından protokol fuarda stant açan firmaları ziyaret etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri