ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE TEMASLARDA BULUNDU

Eskişehir Ticaret Odası heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Boston Ticaret Müşaviri Alperen Kaçar’la birlikte Massachusetts Eyaleti Uluslararası Ticaret ve Yatırım Ofisi ile Türkiye Cumhuriyeti Boston Başkonsolosluğu’nda görüşmeler gerçekleştirdi.

ABX-2012 Sürdürülebilir Yapı ve Mimari Fuarı iş gezisi kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston şehrinde bulunan Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kutlu, Birol Dindar, Hakan Işık ve Meclis Divan Katibi Kaya Topaloğlu, bir dizi resmi temasta bulundu. Türkiye Cumhuriyeti Boston Ticaret Müşaviri Alperen Kaçar’la birlikte ilk olarak Massachusetts eyaletinin tek dış ticaret otoritesi konumunda bulunan Massachusetts Eyaleti Uluslararası Ticaret ve Yatırım Ofisi MOITO’yu ziyaret eden heyet, burada İş Geliştirme ve Protokol Müdürü Thomas Gradel ve Müdür Yardımcısı Kenneth Brown tarafından karşılandı.

Sunum ile Eskişehir’in ticari potansiyelleri anlatıldı

Yetkililerden Massachusetts eyaletinin uluslararası çalışmaları ve ekonomik durumu hakkında bilgi alan heyet, Eskişehir hakkında bir sunum gerçekleştirdi.  Sunum sonunda Eskişehir’le Boston arasındaki benzerliklerden etkilendiğini ifade eden Gradel, Türkiye’nin kendileri için potansiyel bir partner olduğunu ve bu ortaklık yolunda Eskişehir Ticaret Odası’nın duruşunu önemsediğini belirtti. Ardından Türkiye Cumhuriyeti Boston Başkonsolosluğunu ziyaret eden heyet, burada da Konsolos Muavini Derya Kara ve yetkililerle bir araya geldi. Oldukça sıcak geçen görüşmede Muavin Konsolos Kara ziyaret için heyete teşekkür ederken, Ticaret Müşaviri Kaçar da yapılan bu çalışmaların daha da özelleşerek verimli hale gelebilmesi için her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri