ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GÜCÜMÜZÜ VE CESARETİMİZİ ÜYELERİMİZDEN ALIYORUZ

Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan Karacan, ETO’nun artık şehre ve üyelerine yön veren bir kurum niteliği kazandığını, bu başarıda birlik ve beraberliğin, ortak iradenin büyük payı olduğunu söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası, görüş ve beklentilerini değerlendirmek üzere Meslek Komite Başkanları ve Yardımcılarını bir araya getirdi. Toplantıya, Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Disiplin Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu, Hesapları İnceleme Komisyonu da katıldı. Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir’i geleceğe hazırlama iddiası ile yola çıktıkları günden bu yana, hep birlikte aynı inanç ve kararlılıkla yola devam ettiklerini söyledi.

Üyelerimize hükmetmedik, hizmet ettik

ETO’nun bu süre içinde Eskişehir’in enerjisini harekete geçirmek için var gücüyle çalıştığını ifade eden Başkan Karacan, “Çalışırken de hükmetmedik, hizmet ettik. Sayısı 13 bine varan üyemizle Eskişehir’in en köklü ve en güçlü ailesiyiz. İşte bu güç sizlersiniz. Gücümüzü ve cesaretimizi sizlerden alıyoruz. Bunları da bir külfet değil görev olarak görüyoruz. Bugün gelinen noktada Odamız yol gösteren, birleştiren bir kimlik kazandı. Şehirde her konuda itici güç ve söz sahibiyiz. Eskişehir Ticaret Odası, bugün şehre yön veren bir kurumdur. Şehri ve üyelerimizi ilgilendiren her konuda tarafız. Bugün ETO’nun adını her yerde duyabiliyorsunuz. Bunda komitelerimizin çalışmalarının büyük payı var” diye konuştu.

Eskişehir’in dünya ekonomisindeki payını artırmak küresel vizyonumuzun parçası

Eskişehir Ticaret Odası’nın kurumsal kimliğini nitelikli işgücü ve yeni birimlerle güçlendirdiğini kaydeden Karacan, “ Değişim ve yenilikleri takip eden bir Oda olarak hizmet kalitemizi artırdık. Sadece ülkemizde değil, uluslararası platformda ayrıcalıklıyız. Üye odaklı hizmet kalitemizi her geçen gün artırıyoruz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda yeni birimler faaliyete geçiriyoruz. Dış Ticaret, KOSGEB- Sinerji Odağı, Kredi Garanti Fonu, Vize Ofisi, Vergi ve Hukuk Danışmanlıkları, Proje Ofisi,  Tır Karnesi birimlerimiz tüm hızıyla hizmet veriyor. Taklit eden değil daha önce düşünen bir kurumuz. Şehrin tüm kuruluşlarıyla etkin iletişim içindeyiz. Eskişehir’in ihracatını artırmak, şehre yeni yatırımlar getirmek, büyüyen dünya ekonomisinden üyelerimizin daha çok pay almasını sağlamak, küresel vizyonumuzun parçasıdır.” diye konuştu. Toplantıda Meslek Komitesi Başkanları ve Yardımcıları beklentilerini ve önerilerini ileterek, görüşlerini bildirdiler. Toplantıda ayrıca Odanın birim çalışanları yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri