ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’DAN ESKİŞEHİR OSB’YE TEBRİK ZİYARETİ

ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve beraberindeki heyetle ile birlikte Eskişehir OSB’ye gerçekleştirdiği ziyarette yeniden başkan olarak seçilen Nadir Küpeli'yi ve ekibini tebrik edip, yeni dönem için başarı diledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Meclis Başkan Yardımcısı Atilla Sabahcı, yönetim kurulu üyeleri İsmail Çavdar Emre Demir ve Meclis Divan Katibi Mustafa Çekiç ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Eskişehir OSB yönetim kurulu üyeleri Rıza Zeydan, Hikmet Çetin, Samet Özkaya, Yavuz Ayva, denetim kurulu üyeleri Erol Öz, Hasan Hakan Bayar da yer aldı.

Güler ortak hareket etmenin önemine dikkat çekti

Ziyarette konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi başkanlığına yeniden seçilen Nadir Küpeli ve ekibini tebrik etti. Kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çeken ETO ve EOSB’nin geçmiş dönemde ortak akılla ve işbirliği içinde çalıştığının altını çizen Güler, Eskişehir OSB’nin şehrin ekonomisine çok önemli katkılarda bulunduğunu dile getirdi.

Küpeli’den kurumlar arası işbirliği ve uyum vurgusu

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, geçmiş dönemde Eskişehir’deki her kurum ve kuruluşla uyum içinde çalışmaya gayret gösterdiklerini ifade etti. ETO ile de işbirliklerine imza attıklarını belirten Küpeli, önümüzdeki dönemde de bu düşünceden hareketle çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri