ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO KÜRESEL İŞBİRLİĞİNE BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’Nİ DE DAHİL ETTİ

Birleşik Arap Emirlikleri’nde Ajman Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği protokolü imzalayan ETO heyeti, Dubai’de düzenlenen Uluslararası Yapı ve İnsaat Fuarı’na katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası şehrimizin ihracatını artırmak adına gerçekleştirdiği işbirliği protokollerine ve dünyanın en büyük organizasyonları ile üyelerini buluşturmaya devam ediyor. ETO, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Ajman Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği protokolü imzaladı. Eskişehir Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zeyrek, Ajman Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Yoasif Mohammde Al Nuanimi’in imza attığı protokolün törenine Ekonomi Bakanlığı Dubai Ticaret Ataşesi Serdar Fuat Kumbaracı, Eskişehirli ve Dubaili işadamlarından oluşan heyet de katıldı. Ajman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yoasif Mohammde Al Nuanimi,  BAE’nin hızlı bir yapılanma içinde olduğunu vurgulayarak, Eskişehirli yatırımcıları Birleşik Arap Emirlikleri’ne beklediklerini belirtti. ETO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zeyrek ise  Eskişehir’de özellikle seramik sektörünün, inşaatta yapılanma sürecinde olan BAE ekonomisi için büyük fırsatlar sunduğunu ifade ederek, yatırım için BAE’li işadamlarını Eskişehir’e davet etti.  

ETO üyeleri Dubai’de inşaat dünyasının devleriyle bir araya geldi

Eskişehir Ticaret Odası heyeti, Dubai’de gerçekleştirilen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılım sağladı. 70 Ülkeden 2500’den fazla firmanın stant açtığı fuarı Eskişehir Ticaret Odası heyetinden toplam 16 firmadan 21 temsilci ziyaret etti.  Yüksek katlı gökdelen ve büyük altyapı yatırımlarına ilişkin teknoloji üreten firmaların özellikle yer aldığı fuarda ETO üyeleri, inşaat sektörüne ilişkin son yenilikleri ve malzeme çeşitliliğini takip etme imkanı buldular.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri