ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR TİCARET ODASI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE

ABD’nin Boston şehrinde düzenlenen ve Türkiye’den sadece meslek örgütü olarak Eskişehir Ticaret Odası’nın stant açtığı Architecture Boston Expo – ABX 2012 Sürdürülebilir Yapı ve Mimari Fuarı’nda şehrimizin markaları ve potansiyelleri tanıtıldı.

Eskişehir Ticaret Odası, global vizyonu doğrultusunda Eskişehir’in ihracatını geliştirmek adına çalışmalarını dünyanın dört bir yanında sürdürüyor. ETO’nun bu kapsamda stant açtığı, şehrimizin markaları ve değerlerini tanıttığı Architecture Boston Expo – ABX 2012 Sürdürülebilir Yapı ve Mimari Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Eskişehirexpo ve üyelerimizin ürünleri tanıtıldı

Dünya çapında 1000’i aşkın firmanın katılımıyla gerçekleşen ABX 2012’nin tek Türk meslek örgütü katılımcısı olan Eskişehir Ticaret Odası, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Stantta Türkiye Cumhuriyeti Boston Ticaret Müşaviri Alperen Kaçar da yer alarak, Eskişehir’in ihracat atılımına katkıda bulundu.  Fuarda Eskişehir Expo ve İhracat Rehberi 2012 başta olmak üzere, stantta yer alan Hammam Radyatör ile Çetin Mühendislik’in hazırladığı numuneler de ziyaretçilere tanıtıldı.

Üyelerimiz için ABD’de adımlar atıyoruz

Eskişehir Ticaret Odası’nın Amerika Birleşik Devletleri Architecture Boston Expo – ABX 2012 Sürdürülebilir Yapı ve Mimari Fuarı’na katılımı hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Harun Karacan “ Gelişen pazarların yanı sıra ABD gibi küresel ekonominin merkezinde bulunan bir pazarda yer almak, Eskişehir iş dünyasına prestij ve güç katacaktır.  Hem üyelerimiz için ilk adımı gerçekleştirmek, hem de ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edebilmek adına ABX 2012’de yer aldık. Üyelerimizin çok verimli geçen fuardan en üst düzeyde yararlanmalarını diliyorum ” şeklinde konuştu.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri