ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO ÜYELERİ İÇİN AKBANK İLE PROTOKOL İMZALADI

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer’in yer aldığı protokol töreninde ETO üyelerine kolaylıklar ve fırsatlar sağlanması vurgulandı.

 

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerine kredi imkanı sunulması ve fırsatlar sağlanması amacıyla Akbank ile Protokol imzaladı. Protokol törenine, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer, Akbank Genel Müdürü Sayın Hakan Binbaşgil, Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı’ndan sorumlu Sayın Genel Müdür Yardımcısı Cenk Kaan Gür, Akleasing Genel Müdürü Tuncer Mutlucan,Eskişehir Bölge Müdürü Fatih Özenir, Eskişehir Bölge Kobi&Ticari Pazarlama Müdürü Serdar Karaca  katıldı. Törende konuşan Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer, Türkiye’nin 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek için yatırımlarını artırması gerektiğine dikkat çekerek, "Ekonomimizin ve reel sektörümüzün daha da büyük atılımlar yapmasına ve ülkemizin sürdürülebilir büyüme performansını artırmaya destek olmak için başta küçük ve orta ölçekli firmalarımız olmak üzere, özel sektör ve kamu kesimine yenilikçi ürünlerimiz ile finansman kaynağı sağlamayı sürdürüyoruz." dedi.

 

Akbank üyelerimizin büyümesine daha çok katkı sağlasın

 

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan da konuşmasında “AKBANK T.A.Ş. Eskişehir Şubesi 03.09.1954 tarihinden bu yana üyemiz durumundadır. Dolayısıyla bağlarımız yarım asırdan daha eskiye dayanmaktadır. Bölge Müdürlüğü ve şubeleri olmak üzere 100’ü aşkın personeli ile bundan böyle tüccar ve sanayimize daha da destek olacaktır. Büyümemizi sürdürmemiz için üretmeye, üretmek için yatırıma, yatırım için de üyelerimizin kredi desteğine ihtiyacı var. Umut ediyorum ki AKBANK ile imzaladığımız bu protokol sayesinde, üyelerimizin işyerlerinin sürdürülebilirliğine, büyümesine katkı sağlanacak, hem üyelerimiz hem de ülkemiz daha çok kazanacaktır. İhracat yapmak isteyen, iş yerini büyütmeyi hedefleyen tüccar ve sanayicilerimiz bu yeni kredi olanakları ile yarışta bir adım önde olacaktır. Odamızın küresel vizyonu doğrultusunda yurt dışında etkin olmak için üretim kapasitesini artırmak üyelerimizin gelişiminde pay sahibi olacaktır. Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrimizi geleceğe hazırlama iddiasına güç katacaktır. Çünkü Eskişehir Türkiye’nin 2023 vizyonunda başrol oynayacak. Nitelikleri ve sahip olduğu potansiyellerle yatırımcısından üreticisine çok önemli fırsatlar sunacak. Bu anlamda Akbank’ın üyelerimize sunacağı kredi imkanlarının yararlı olacağına inanıyorum ” şeklinde konuştu.

 

Eskişehir için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz

 

İmzalanan protokolle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Akbank olarak Eskişehir’in sanayi ve ticaretini daha da ileriye taşımak için desteğimizi artırıyoruz. Eskişehir’de ticaretin daha da gelişmesi, daha da rekabetçi hale gelmesi için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda, Eskişehir’deki firmalara, Eskişehir Ticaret Odası ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle bir destek daha sağladığımız için çok mutluyuz.” diye konuştu. İmzalanan protokol çerçevesinde, ETO üyelerine bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren KOBİ Destek Paketi, Taksitli Ticari Kredileri, Ticari İşyeri Kredileri, Gayrinakdi Kredileri, Aidat Tahsilat Sistemi’ni gibi imkanlar sunuluyor. Anlaşma kapsamında, yine ETO üyelerine, farklı kredi seçeneklerine göre, ücretsiz havale, EFT, çek tahsilatı, ücretsiz çek karnesi, POS cihazından ücret alınmaması gibi fırsatlar veriliyor. Ayrıca, Eskişehir Ticaret Odası üyeleri, aidat ödemelerini de Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştirebilecekler.

 

İmzalanan protokolle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Akbank olarak Eskişehir’in sanayi ve ticaretini daha da ileriye taşımak için desteğimizi artırıyoruz. Eskişehir’de ticaretin daha da gelişmesi, daha da rekabetçi hale gelmesi için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda, Eskişehir’deki firmalara, Eskişehir Ticaret Odası ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle  bir destek daha sağladığımız için çok mutluyuz.” dedi.

 

Eskişehir’deki işletmelerin yatırımlarına, faaliyetlerine ve dış ticaret işlemlerine daha fazla destek olmayı amaçladıklarını kaydeden Binbaşgil, “Eskişehir Ticaret Odası ile ildeki ticari işletmelerin her türlü ihtiyaçlarına rekabetçi koşullar ile özel finansal çözümler sağlayan protokoller imzaladık. Müşterilerimizi ve işletmeleri sağladığımız bu avantajlardan yararlanmaları için şubelerimize bekliyoruz.” dedi.

 

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan da konuşmasında “AKBANK T.A.Ş. Eskişehir Şubesi 03.09.1954 tarihinden bu yana üyemiz durumundadır. Dolayısıyla bağlarımız yarım asırdan daha eskiye dayanmaktadır. Bölge Müdürlüğü ve şubeleri olmak üzere 100’ü aşkın personeli ile bundan böyle tüccar ve sanayimize daha da destek olacaktır. Büyümemizi sürdürmemiz için üretmeye, üretmek için yatırıma, yatırım için de üyelerimizin kredi desteğine ihtiyacı var. Umut ediyorum ki AKBANK ile imzaladığımız bu protokol sayesinde, üyelerimizin işyerlerinin sürdürülebilirliğine, büyümesine katkı sağlanacak, hem üyelerimiz hem de ülkemiz daha çok kazanacaktır. İhracat yapmak isteyen, iş yerini büyütmeyi hedefleyen tüccar ve sanayicilerimiz bu yeni kredi olanakları ile yarışta bir adım önde olacaktır. Odamızın küresel vizyonu doğrultusunda yurt dışında etkin olmak için üretim kapasitesini artırmak üyelerimizin gelişiminde pay sahibi olacaktır. Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrimizi geleceğe hazırlama iddiasına güç katacaktır.  Çünkü Eskişehir Türkiye’nin 2023 vizyonunda başrol oynayacak. Nitelikleri ve sahip olduğu potansiyellerle yatırımcısından üreticisine çok önemli fırsatlar sunacak. Bu anlamda Akbank’ın üyelerimize sunacağı kredi imkanlarının çok yararlı olacağına inanıyorum ” dedi.

 

Anlaşma kapsamında, KOBİ Destek Kredisi’nden yararlanarak, Ticari Artı Para Kredisi ile Ticari Kredi Kartı kullanan tüm KOBİ’ler 3 ay boyunca pek çok avantaja sahip oluyor. 150.000 TL’ye kadar KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler, Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz  gerçekleştirebiliyorlar. 10 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken ayrıca Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor.

 

150.000 lira üzeri KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler Akbank şubelerinden 20 adet havale, 20 adet EFT, 20 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz  gerçekleştirebiliyorlar.  25 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken, Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor.

 

Ayrıca, Eskişehir Ticaret Odası üyeleri, aidat ödemelerini de Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştirebilecekler.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri