ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO KÜRESEL İŞBİRLİĞİNE TATARİSTAN ÖZERK CUMHURİYETİ’Nİ DE EKLEDİ

 

Eskişehir Ticaret Odası, Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası ile karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi için işbirliği protokolü imzaladı.

Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nin Kazan şehrinde gerçekleştirilen imza törenine Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Artur. S. Nilkolaev ve Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. İskender Bayar, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali İhsan Karamanlı, Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vladimir Zhuykov ve Dış Ekonomik İlişkiler Bölüm Başkanı Dmitriy V. Shevelev Türkiye Cumhuriyeti’nin Tataristan Özerk Cumhuriyeti Ticaret Ateşi Engin Kazan ve Eskişehirli iş adamları katıldı.

Kültürel bağlarımız işbirliğini artıracaktır

Törende konuşan, Eskişehir ve ekonomisi hakkında bilgiler veren Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. İskender Bayar,  ETO olarak Eskişehirli tüccar ve sanayicilere yeni pazarlar kazandırmak amacında olduklarını belirterek, aynı kültüre sahip iki toplumun birçok sektörde işbirliği yapabileceğini söyledi. Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Artur. S. Nilkolaev ise imzalan anlaşma ile ticari bağların kuvvetleneceğini, buna bağlı olarak da karşılıklı ticareti artırmayı hedeflediklerini söyledi. Tataristan’ın Rusya’ya açılan bir kapı olduğunu ve gelişmekte olan birçok sektörün bulunduğu vurgulayan Nilkolaev, aynı zaman da Kazan ve Eskişehir’in ticari ikliminin birbirine benzediğinin altını çizdi.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri