ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KARACAN, HİSARCIKLIOĞLU, MARCON, CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL İLE BİR ARAYA GELDİ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Fransa Odalar Birliği Başkanı Andre Marcon ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü makamında ziyaret ederek, Fransa ile Türkiye’nin ekonomik ilişkilerini değerlendirdi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Fransa Odalar Birliği (CCI France) Başkanı Andre Marcon, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bir ziyaret gerçekleştirdi.  Görüşme Ankara’da Cumhurbaşkanı Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleşti. Ziyarette konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fransa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yakın işbirliğinin memnuniyet vericiği olduğunu ifade ederek, ikili ilişkilerin daha da artması gerektiğini vurguladı.

Karşılıklı ilişkilerin gelişmesi için çaba gösteriyoruz

CCI France Başkanı Andre Marcon ise, görüşmelerin Türkiye ile Fransa arasındaki ekonomik ilişkilerin geleceğine katkı sağlamasını temenni ettiğini belirterek, CCI France'ın ikili ekonomik ve ticari ilişkilerin daha da ilerletilmesi için çaba gösterdiğini ve bu bağlamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yakın işbirliği içinde olduklarını kaydetti.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri