ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



MAYIS MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen mayıs meclis toplantısında, oda tarafından yürütülen faaliyetler ve gündeme dair değerlendirmede bulunuldu.

Eskişehir Ticaret Odası’nın mayıs meclis toplantısı Covid-19 tedbirleri sebebiyle, video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. 25 Mayıs Salı günü ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Ara, ETO’nun pandemi boyunca üçüncü kez yardım elini uzattığının altını çizerek, gıda yardımı ulaştırılan üye ve çalışan sayısının 4600’e ulaştığını dile getirdi.

Eskişehir Endüstri Fuarı şehrin üretici yönüne güç katacak 

Toplantıda konuşan ve gündeme dair değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler ise Eskişehir Endüstri Fuarı’nın Eskişehir’in yüksek teknoloji üretim gücüne katkı sağlayacağını dile getirdi. ETO üyelerinin ikili iş görüşmeleri sayesinde hem fuara katılan firmalarla hem de savunma sanayinin dev firmalarıyla bir araya gelme ve işbirliği yapma imkanı bulacağını belirten Güler, fuarın Eskişehir ekonomisinin üretici yönüne güç katacağının altını çizdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri