ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GİRİŞİMCİ SAYISI ARTSIN, ÜLKEMİZ HEDEFLERİNE ULAŞSIN

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni’nde konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türkiye’nin 2023 hedefleri için girişimcilik kültürünün gelişmesinin önemine vurgu yaptı.

EskişehirTicaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı GirişimcilikEğitimi’ni başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları törenle takdimedildi. Tören ETO’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Eskişehir Ticaret OdasıBaşkanı Harun Karacan’ın açılış konuşması ile başlayan törene KOSGEB EskişehirHizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu, ETO Meclis Divanı ve Yönetim Kuruluda katıldı. Girişimcilik ruhunun Eskişehir ve Türkiye’nin 2023 hedeflerineulaşmasında büyük önem taşıdığını belirten Eskişehir Ticaret Odası BaşkanıHarun Karacan, her girişimcinin ekonominin çarklarının birer parçası olduğunukaydetti.

Girişimciler Eskişehir ve Türkiye ekonomisinde pay sahibi olacak

Türkiye’nin 100. yılı vizyonu için,  11 yıl gibi bir sürenin kaldığını ifade eden Karacan, “Girişimcilik ruhunu taşıyan, şehir ve ülke ekonomisine güç katan sizler, bu hedeflerin gerçekleşmesinde pay sahibi olacaksınız. Hem kendiniz kazanacak, hem de yarattığınız istihdam ve vergi ile şehrimize ve ülkemize kazandıracaksınız” diye konuştu. KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu ise, şehre ve ülkeye yeni girişimciler kazandırmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ekonomiye daha fazla katkı yapabilmek adına çok yönlü projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. 59 girişimci adayının sertifika almaya hak kazandığı eğitimlerde, 44 girişimci adayına sertifikaları takdim edildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri