ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GİRİŞİMCİ RUHLU GENÇLERİMİZİ TÜRKİYE İÇİN CESARETLENDİRİYORUZ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Adalet ve Kalkınma Partisi Tepebaşı Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından ziyaret edildi. Ziyarette AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanı Onur Oskay, Teşkilat Başkanı Mustafa Beden ile beraberindeki heyet yer aldı.Ziyarette konuşan Başkan Harun Karacan, gençlerin hem şehrimizin hem de ülkemizin geleceğinde çok önemli bir misyona sahip olduğunu kaydetti. 

Gençlerimiz hedeflerimize ulaşmamızda başrol oynayacak

Türkiye’nin 2023 vizyonunda gençlere çok büyük görevler düştüğünü belirten Karacan, “ Eskişehir ve Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında gençlerimiz başrol oynayacak. Bu yüzden girişimciliğe büyük önem veriyoruz. Gençlerimizi gerek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde gerek Eskişehir Ticaret Odası olarak girişimcilik bağlamında cesaretlendiriyoruz. Ülkemizin 2023 vizyonunda etkin olarak pay sahibi olmaları için yol gösteriyoruz” diye konuştu. Başkan Karacan Eskişehir Ticaret Odası’nın çalışmaları ve yürüttüğü faaliyetler hakkında da kısaca bilgi verdi. 

Genç girişimcilere yönelikçalışmalar artarak devam etmeli

Adalet ve Kalkınma Partisi Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanı Onur Oskay ise Eskişehir Ticaret Odası’nın çok köklü bir değişim ve gelişim yaşadığına dikkat çekti. ETO’nun girişimciliğe yönelik projeleri ve küresel vizyonu doğrultusunda yürüttüğü çalışmalardan da övgüyle bahseden Oskay, bu noktadaki faaliyetlerin artarak devam etmesini diledi.  

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri