ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKA PROJESİ’NİN SERTİFİKALARI ETO’DA TAKDİM EDİLDİ

Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi’nin düzenlediği Eskişehirli Kadınlara Sağlık, Hukuk, Aile içi İletişim ve İlk yardım eğitimi Projesi’nin (ESKA) sertifika töreni Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi’nin ESKA isimli projesinin sertifika töreni Eskişehir Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Eskişehirli Kadınlara Sağlık, Hukuk, Aile içi İletişim ve İlk yardım eğitimi sağlayan projenin sertifika töreni 2 Ekim Salı günü yapıldı. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ın da katıldığı törende, Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir,  Eskişehir İl Milli Eğitim MüdürÜ Erdoğan Ayata, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Hüseyin Fidan, Eskişehir Barosu Başkanı Rıza Öztekin, Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi Başkanı Ayşegül Ünügür ve çok sayıda konuk yer aldı.

Törende kadının önemi bir kez daha vurgulandı

Törende konuşan Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi Başkanı Ayşegül Ünügür, proje kapsamında çocukları yetiştiren annelerin daha fazla bilgi sahibi olmalarını amaçladıklarını kaydetti. Törende konuşan Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, eğitimlerin bilgi dağarcığını genişletmekle kalmadığını, ayrıca birlik ve beraberlikle ne işler başarılabileceğinin kanıtlandığını söyledi.  Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ise, kadınlarımızın hayatımızda çok büyük bir anlam ifade ettiğini belirterek, özellikle Türk kadınının geçmişte devlet yönettiğini, savaşta cephede yer aldığını, bu vasıflarıyla yerinin bambaşka olduğunu ifade etti. Desteklerinden dolayı Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi Başkanı Ayşegül Ünügür, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’a teşekkür etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri