ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KÜRESEL İLETİŞİMİN DAHİSİ DENEYİMLERİNİ ETO’DA ANLATTI

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin ihracatını arttırabilmek adına yürüttüğü çalışmaları çeşitlendirerek sürdürüyor. Bu kapsamda ABD’nin önemli iletişim uzmanlarından Rebecca L. Morgan, ETO üyelerine “İletişimin Gücü” isimli bir seminer verdi. Eskişehir Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleşen programa Eskişehir Ticaret Odası üyeleri ilgisi yoğundu.

İnanmaktan vazgeçmeyin

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin yanı sıra üniversite öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği ve salon dışında kurulan barkovizyondan takip ettiği programda Morgan, ister küresel ister yerel düzeyde faaliyet göstersin, her işletme için inancın en önemli sermaye olduğunu ifade ederek, deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Eskişehir’in sahip olduğu enerjiye hayranlık duyduğunu da belirten Morgan, Eskişehirli tüccarın iletişim konusunda oldukça farklı bir yaklaşıma sahip olduğunu, bu yaklaşımın küresel ölçekte fark yaratacağına inandığını kaydetti. Morgan seminerde, iş hayatında dürüstlük, kişisel iletişim ve beden dilinin önemine dair tecrübelerini aktardı.

Eskişehir kabuğunu kırıp daha yüksek hedeflere odaklanmalıdır

Seminerin açılında bir konuşma yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, iletişimin coğrafyamız için bir gelenek olduğunu, ancak Eskişehir’in uluslararası arenada daha büyük yer edinmesi için tüccar ve sanayicilerimizin iletişime daha fazla özen göstermesi gerektiğini ifade etti.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri